Royal Canadian Mint introducerer Palladium Maple Leaf mønter

I begyndelsen af November slået den kongelige canadiske mønt for første gang lovligt betalingsmiddel palladium mønter. Den kongelige canadiske mønt er en af verdens førende møntanstalterne og Palladium Maple Leafs annoncen med Mint’s stellar linje af mønter. (Mynte Guld Maple Leafs er verdens bedst sælgende 24-karat guld bullionmønter.) Den første kørsel af Palladium Maple Leafs vil dateret 2005 og begrænset til 40.000 mønter.
Kun én størrelse af Palladium Maple Leaf mønter vil være præget: en en ounce mønt med et lovligt betalingsmiddel værdi af $50. Mønterne vil være 99,95% ren, hvilket er standard for palladium investeringsprodukter, herunder de populære Credit Suisse 1-ounce barer og PAMP 1-ounce barer.
Palladium Maple Leaf mønter vil være individuelt forseglet i thermatron i strimler af ti mønter. De nye mønter er de eneste lovlige betalingsmidler palladium bullionmønter er præget af en stor regering mynte.
2005-dateret Palladium Maple Leaf mønter er en chance for at opnå collector præmier med kun 40,000 bliver præget. Det er fordi de 40.000 2005-dateret mønter sandsynligvis vil vise sig for at være en lille udmøntning i forhold til år hvor mønterne vil være præget i tolv måneder.
Købere søger Palladium Maple Leafs at afhente collector præmier skal imidlertid være opmærksom på, at der ikke er en god historie af palladium mønter appellerer til samlere. Endnu inden den første leverance af Palladium Maple Leaf mønter blev lavet, havde en stor grossist allerede solgt de fleste af dens tildeling.
Palladium er medlem af en seks-metal gruppe kaldet Platinum gruppe metaller og er et biprodukt af platin og nikkel minedrift. Fordi palladium har tilsvarende kemiske egenskaber til platin, bruges det ofte som en erstatning for platinum når omkostningseffektivt at gøre.
Det primære krav om palladium er fremstilling af katalysatorer til auto emissionskontrol. Andre anvendelser omfatter elektronik, dental, kemiske og smykker. Palladium marked er relativt lille sammenlignet med markederne for guld, sølv, og platinum, de mest kendte og mest populære ædelmetaller investeringer.
Investorer, der kan lide palladium bør bevæge sig hurtigt at få en position i 2005-dateret Palladium Maple Leafs. Mønterne bliver tilbudt på lavere præmier end Credit Suisse 1-ounce palladium barer og PAMP 1-ounce palladium barer og mønter en chance for opsamle collector præmier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *