Office Max afdækket

OfficeMax opererer næsten 1.000 supermarkeder i hele Amerika inklusive Puerto Rico og de amerikanske jomfruøer foruden flere andre i Mexico. Udover at tilbyde office-produkter, business maskiner og relaterede elementer, funktionen OfficeMax superstores også deres CopyMax og FurnitureMax afdelinger, som er, hvad virksomheden refererer til som praktisk butik i butikken dele af deres drift. De giver også to nationale callcentre for eventuelle spørgsmål du måtte have om de produkter, de markedsfører og sælger ud over 19 delivery centre i hele deres forskellige lagringsplaceringer.

OfficeMax markedsfører sine tjenester og produkter til deres kunder ved at give over 30.000 elementer via sin prisbelønnede e-handels-site, OfficeMax.com og direct mail kataloger sender ud. Lad os tage et kig på nogle af de mange produkter og tjenester, de har at tilbyde.

Forsyninger

I området af forsyninger, du kan gå online eller direkte til butikken for at se en overflod af forretning og skole relaterede emner. Startende med grundlæggende i forskellige slags blyanter og papir, kan du også udforske sortiment af bindemidler, præsentation boards, mapper, hæftemaskiner og papir klip, de har. Der er også mange typer af penne, markører og andre skriftligt elementer. Forskellige former for korrektion tape, selvklæbende tape og selvklæbende noter og flag er et par flere af de emner, du kan købe på OfficeMax.

Teknologi

OfficeMax tilbyder en bred vifte af audiovisuelle produkter og tilbehør, herunder mikrofoner og højttalere, tv og videobåndoptagere, laser pointers, multi-medier, overhead og slide projektorer og skærme. De har også en bred vifte af regnemaskiner, som omfatter graftegning, videnskabelige og finansielle sorter ud over de grundlæggende matematiske former.

Møbler

Hvis du leder efter noget fra en reol til mat der går under din kontorstol kan hjælpe det roll nemmere, kan du finde det på OfficeMax. De sælger også forskellige typer af arkivering frysere, skriveborde og udarbejde tabeller. OfficeMax bærer selv en bred vifte af hjemme-baserede og kommercielle pengeskabe.

Print Services

OfficeMax giver print services i ganske få områder, som omfatter visitkort, invitationer, etiketter og skræddersyede kalendere. Du kan bestille en af deres færdige designs eller ved at uploade dine filer via deres hjemmeside, få et tilbud på hvad det vil koste for at have din egen, personlige design og dokumenter udskrives og den tidsramme, du kan forvente at være afsluttet i. Nogle ekstra ydelser bindende og efterbehandling, digital farveprint dine filer eller billeder og også stort format udskrivning.

For mere om de produkter og tjenester giver OfficeMax, besøge en af deres store steder, som kan tjene dig syv dage en uge inklusive mest ferie. De elementer, de tilbyder, er også let tilgængelige på nettet for søgning og bestilling på www.officemax.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *