Boliglån

Godkendelser af boliglån i januar 2005 faldt til deres laveste niveau siden januar 1999. Kun 126.300 realkreditudlån blev godkendt i løbet af måneden, hvilket svarer til en 28% år-til-år fald i pant lån godkendelser. Med konkurrence mellem långivere i boliglån markedet forbliver stærk, og færre realkreditlån ansøgninger om at gå rundt, nu er et godt tidspunkt at gøre status over dit realkreditlån med henblik på at flytte dit hjem lån til en mere konkurrencedygtig boliglån udbyder.

Betaler du for meget for dit realkreditlån?

Mange boligejere i hele Det Forenede Kongerige er ikke klar over, at de betaler for meget for deres realkreditlån. En nylig undersøgelse foretaget på vegne af en af de store High Street långivere, der har en tilstedeværelse på internettet konkluderede, at mindst en tredjedel af boligejere betaler så meget som 2% mere for deres boliglån, end de burde være. Hvis du er på en standard variabel realkreditlån sats eller har været på en diskonteret lån produkt eller fast forrentede lån produkt, hvor præferencesatserne periode er udløbet, så du også kunne betale mere end du har brug for til dit hjem lån.

Hvordan man får den bedste Deal på boliglån.

For at se om du betaler over odds for dit realkreditlån, du bliver nødt til at grave ud din sidste pant erklæring. På opgørelsen vil det citere den rente, du betaler, og vil højst sandsynligt citere vipbanks de lån produkt, som du er tilmeldt op til. For at se om du kan få en bedre deal alt hvad du behøver gøre er at søge på internettet for UK realkreditlån og tage et kig på de produkter, der tilbydes.

Nogle af de bedste lån kan i øjeblikket findes i fast rente realkreditlån. Renten er så lav som 4,44% i nogle tilfælde, fastsat til 3 år eller mere. Selv en fem-årig fast boliglån kan tages ud med nogle långivere for omkring 5%.

Nogle vigtige punkter!

Før du flytter dit boliglån til en anden udbyder er det vigtigt at overveje følgende punkter…

1) restriktioner på nuværende realkreditlån-har du nogen sanktion klausuler i dit hjem lån, der ville blive opkrævet, hvis du skulle bytte pant udbyder? Straf klausuler er almindelige på diskonteret boliglån produkter og fast forrentede realkreditlån, binde dig ind på dette produkt i en bestemt periode.

2) arrangement gebyrer-mange lån udbydere, der tilbyder lave renter til deres kunder kompensere for deres tab ved at øge deres kredit arrangement gebyrer og andre ekstra omkostninger såsom værdiansættelse gebyrer. Det er en god idé at se ud for lån virksomheder, der kører tilbud om reducerede arrangement gebyrer og/eller gratis vurderinger, så du kan få den bedste Deal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *