Afskærmning svindel at være opmærksom på

Husejere står over afskærmning skal være opmærksom på skrupelløse långivere og svindlere. Må ikke få mig forkert, de fleste långivere og agenturer er velrenommeret og legit. Men nogle långivere, almindeligt anden pant udstedere vil bruge uetisk praksis, der øger risikoen for manglende betaling af låntager. Disse taktikker kan omfatte udlån en stor mængde i håb om, at låntageren ikke vil være stand til at holde med betalingerne, opladning uhyrlige interesse, punkter eller gebyrer. De kan også gentagne gange refinansiere lånet uden nogen reel fordel grund til låntageren. Husejere står over afskærmning er ofte mål for disse svindlere, fordi de søger nogen løsning mulig dengang.
En af de mest almindelige tricks er en “equity skim”. Hvad er egenkapital skimming? Dette er, når en køber nærmer dig og tilbud til at få dig ud af afskærmning købe betale pant eller tilbyder penge, når ejendommen er solgt. Ofte vil de foreslå du flytte ud hurtigt og underskrive skødet til dem. De vil derefter indsamle leje fra ejendommen og undlader at foretage betalinger på realkreditlån. Långiver vil fortsætte afskærmning processen og udelukke. Underskrive over skødet betyder ikke, du er ikke længere forpligtet til at gøre afdrag på realkreditlån.
Et andet trick scammer’s anvendelse er at oprette et agentur for “rådgivning”. De kan kontakte dig tilbyde at gøre visse tjenester for en bestemt gebyr. Ofte gange disse er ting du kan gøre dig selv gratis. Det er vigtigt at bemærke, at de fleste tjenester er legitim og giver masser af stor hjælp.
Så hvad gør du, hvis du har mistanke om du er ved at blive snydt? De vigtigste ting er ikke underskriver alle dokumenter, medmindre du fuldt ud forstår, hvad du signerer. Hvis den part, du behandler gør enhver slags løfter Sørg for er de skriftligt. Hvis du arrangere en kontrakt om salg lån antagelse Sørg for du vide vejr eller ikke du er fritaget for ansvar af gælden. Rådfør dig med din advokat før enige om at enhver aftale, der involverede dit hjem. Hvis du beslutter at sælge dit hjem for at stoppe afskærmning, have et kig på alle mulige klager pertaing til den potentielle køber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *